Creatief in studentenkamers

Vorige week werden vijftien studentenkamers in Eindhoven omgetoverd tot podia voor een kunstfestival. Studenten stelden hun kamer open voor cabaretiers, muzikanten en andere artiesten. Er zijn een grote verscheidenheid aan artiesten te zien. De studenten studeren zelf aan de Fotoacademie in Eindhoven. Zo ook Remco.

Remco’s kamer is volgens hem niet groot genoeg voor het feest. “Daarom hebben we besloten om het buiten op het dakterras te vieren”, vertelt hij. Als het gaat regenen, spannen de studenten een zeiltje, zodat bezoekers toch droog kunnen staan. “Tegen de kou hebben we nu één vuurkorf, maar we proberen er nog twee of drie bij te regelen.”

Om het dakterras klaar te maken voor Stukafest, moet er nog wel worden opgeruimd. Remco legt uit: “We hebben er nu een hoop pallets liggen. Die worden gebruikt als brandhout, maar ze moeten nog wel uit elkaar worden gehaald. Alle spijkers die er vanaf komen moeten we opruimen. Ik ben een keer in zo’n spijker gaan staan en dat is op zijn zachtst gezegd niet prettig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>